aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δύο τα διλήμματα του Ίβιτς

Αντίστροφα μετρούν στον ΠΑΟΚ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Μετά και τον αγώνα του «Δικεφάλου του Βορρά» με τη Φιορεντίνα στην Τούμπα, ο Βλάνταν Ίβιτς ξέρει πολύ καλά πως θα πρέπει να διαχειριστεί προσεκτικά τους παίκτες του για να μην υπάρξουν προβλήματα τραυματισμών ή η κόπωση να επηρεάσει τις προσπάθειές τους μέσα στο γήπεδο.

Εν όψει, τώρα, του αγώνα με τους Αρκάδες ο Σέρβος τεχνικός έχει δύο «διλήμματα» όσον αφορά ισάριθμες θέσεις στο αρχικό σχήμα των Θεσσαλονικέων.

Η μία αφορά το δεξί άκρο της άμυνας, όπου ο Μάτος δείχνει να μην έχει τις απαραίτητες ανάσες και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο στη θέση του να παίξει ο Κίτσιου, από τη στιγμή που ο Κρέσπο θα παίξει στα αριστερά (δεδομένης της απουσίας του τιμωρημένου Λέοβατς).

Η άλλη είναι στη μεσαία γραμμή, με τον Μπίσεσβαρ να παίρνει φανέλα βασικού αντί του Πέλκα και οι σκέψεις του Ίβιτς αφορούν τη χρησιμοποίηση του Σάχοφ ή του Τσίμιροτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ