aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔύο και… λίγα ήταν για τον σαρωτικό ΟΦΗ

Δύο και… λίγα ήταν για τον σαρωτικό ΟΦΗ

Έχασε μια… ντουζίνα γκολ, αλλά τουλάχιστον δεν το πλήρωσε ο ΟΦΗ! Οι Κρητικοί το Σάββατο (20/11) αποχώρησαν με «τρίποντο» από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, επικρατώντας 2-0 του Βόλου στην επανέναρξη της Super League 1 (10η αγωνιστική).

Τεράστιος πρωταγωνιστής της ομάδας του Νίκου Νιόπλια ο Γιον Τοράλ με δύο τέρματα (12′ και 50′), αλλά και τα… δοκάρια: Τέσσερα(!) για τους φιλοξενούμενους, όλα στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να απαντούν στο δεύτερο με εκείνο του Φαν Βέερτ.

Στην 4η θέση (15β.) ανέβηκε ο ΟΦΗ προσπερνώντας τον Βόλο, ο οποίος έπεσε στην 5η με έναν πόντο λιγότερο. Αήττητοι για 5η σερί αγωνιστική οι Κρητικοί, χωρίς νίκη στο ίδιο διάστημα η ομάδα της Μαγνησίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν – Ρομέρο, Γκουλέν (87′ Τερεζίου), Ρινέρ, Φεράρι – Ορόζ (79′ Ροσέρο), Τσοκάνης, Νίνης (46′ Φερνάντες) – Ρεγκατίν, Φαν Βέερτ, Μπαρτόλο.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν – Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης (72′ Διαμαντής), Μπαλογιάννης – Τοράλ (78′ Σελίμοβιτς), Μεγιάδο, Γκαγιέγκος – Καμάου (65′ Γρίβας), Φαν Ντάινεν (78′ Καστάινιος), Λάμπρου (78′ Στάικος).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ