aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔουλεύει πλήρης ενόψει ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός - Θέλει ίδια νοοτροπία ο Γιοβάνοβιτς

Δουλεύει πλήρης ενόψει ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός – Θέλει ίδια νοοτροπία ο Γιοβάνοβιτς

Υπό ιδανικές προϋποθέσεις θα μπορεί να δουλέψει ο Παναθηναϊκός ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Έπειτα από καιρό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα βρεθεί στην ευχάριστη θέση να προετοιμάσει την ομάδα του χωρίς απουσίες, αφού (πλην Μακέντα και Λούντκβιστ) όλοι οι άλλοι θα είναι στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού.

Θα κάνει λοιπόν με ευχέρεια τις δοκιμές του για το τακτικό πλάνο του επερχόμενου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο το «τριφύλλι» θα επιδιώξει την πρώτη του φετινή νίκη επί των Θεσσαλονικέων.

Εξάλλου, εκτός των τριών βαθμών μια ενδεχόμενη νίκη θα προσφέρει στους «πράσινους» και ακόμα καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια των πλέι-οφ, αλλά και τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τυχόν απώλειες των ανταγωνιστών τους για την Ευρώπη.

Γι’ αυτό ο Γιοβάνοβιτς θα ζητήσει από τους παίκτες του να δει τη συγκέντρωση και τη μαχητικότητα που έδειξαν στο ματς με τον Άρη και σκοπεύει να σταθεί πολύ σε αυτό στις ομιλίες που θα τους κάνει μέσα στην εβδομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ