aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔιθύραμβοι για Χάμες στην Κολομβία: «Σε κάθε ματς είναι και καλύτερος»

Διθύραμβοι για Χάμες στην Κολομβία: «Σε κάθε ματς είναι και καλύτερος»

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί τον απόλυτο σταρ στην Κολομβία, τα Μέσα της οποίας δίνουν κάθε βδομάδα βάση στα όσα κάνει ο 31χρονος μεσοεπιθετικός με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Όπως αναμενόταν, η εξαιρετική του εμφάνιση στο 6-1 επί του Παναιτωλικού… έπαιξε πολύ στη χώρα της Ν. Αμερικής, με τον Χάμες να έχει δύο τέρματα και μία ασίστ στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης».

«Σε κάθε ματς είναι και καλύτερος. Στην Ελλάδα του δόθηκε ξανά η ευκαιρία να παίξει καταλυτικό παράγοντα σε μια ομάδα. Δίχως τραυματισμούς, λάμπει στην επιθετική γραμμή της ομάδας του.

Σε 16 ματς ως βασικός στο πρωτάθλημα, έχει πέντε γκολ και πέντε ασίστ, καθώς και μεγάλη επιρροή στους συμπαίκτες του. Είναι πλέον δεύτερος σκόρερ του Ολυμπιακού, μετά τον Μπακαμπού που έχει σκοράρει δέκα φορές. Ο Χάμες είναι κοντά στην επίδοση που είχε στην Premier League με την Έβερτον, όπου σκόραρε έξι φορές» διαβάζει κανείς στο βασικό θέμα της κολομβιανής έκδοσης του ESPN.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ