aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔίλημμα Αλμέιδα για δύο θέσεις εν όψει Ατρομήτου

Δίλημμα Αλμέιδα για δύο θέσεις εν όψει Ατρομήτου

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (17:30) βρίσκεται στο τελικό της στάδιο και ο Ματίας Αλμέιδα φαίνεται πως έχει δύο διλήμματα για το βασικό σχήμα.

Το ένα αφορά στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, για το αν θα επιλέξει τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς με τον Ορμπελίν Πινέδα να μετατίθεται στο κέντρο αντί ενός εκ των Σιμάνσκι ή Γιόνσον ή αν θα διατηρήσει τον Μεξικανό αριστερά και θα χρησιμοποιήσει μαζί Γιόνσον-Σιμάνσκι στον άξονα. Ίσως ο Αργεντινός να έχει ακόμη ερωτηματικά για το αν ο Σέρβος μπορεί να βγάλει ολόκληρο το παιχνίδι έχοντας επιστρέψει προ δύο εβδομάδων στη δράση κι ενώ ακολουθεί την Πέμπτη ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Το δεύτερο δίλημμα του Αλμέιδα αφορά στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Εχσάν Χατζισαφί έχει ανταποκριθεί άριστα στα καθήκοντά του στο διάστημα απουσίας του Μιλάντ Μοχαμάντι, ωστόσο επειδή βγάζει κάποια κόπωση εσχάτως και ο έτερος Ιρανός δεν αναμένεται να επιστρέψει πριν τα τέλη του μήνα, υπάρχουν σκέψεις να μείνει στον πάγκο στο Περιστέρι και να επιστρέψει «φρέσκος» κόντρα στον Ολυμπιακό. Αν συμβεί αυτό, τη θέση του θα κληθεί να καλύψει ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ παίζοντας με ανάποδο πόδι αριστερά, κάτι που έχει κάνει αρκετά καλά φέτος αλλά και παλαιότερα στην καριέρα του.

Στις άλλες θέσεις δεν αναμένονται αλλαγές, αφού Αθανασιάδης, Βίντα, Μουκουντί, Ρότα, Γιόνσον ή Σιμάνσκι, Πινέδα, Αραούχο, Άμραμπατ και Γκαρσία μοιάζουν σίγουροι για την ενδεκάδα, με ένα μικρό ερωτηματικό μόνο για τον Μαροκινό. Μετά τις δύο τελευταίες προπονήσεις θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ