aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔικηγόρος Σεμέδο: «Αρνείται την κατηγορία - Του είπε ότι είναι 19 ετών, έκαναν παρέα 15...

Δικηγόρος Σεμέδο: «Αρνείται την κατηγορία – Του είπε ότι είναι 19 ετών, έκαναν παρέα 15 ώρες»

Την υπερασπιστική γραμμή του Ρούμπεν Σεμέδο, μετά τη σύλληψή του με την κατηγορία του βιασμού 17χρονης, μετέφερε ο δικηγόρος του.

Σε δηλώσεις κατά την έξοδο από το γραφείο του ανακριτή ο Σταύρος Γεωργόπουλος ξεκαθάρισε ότι ο εντολέας του αρνείται όσα του καταλογίζονται.

Σημείωσε, δε, ότι η καταγγέλλουσα είπε ψέματα στον άσο του Ολυμπιακού για την ηλικία της και ότι όσα συνέβησαν ήταν με τη συναίνεσή της.

«Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωση μου με βία.

Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία», ανέφερε συγκεκριμένα.
Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα είχε υποστηρίξει στον ποδοσφαιριστή πως είναι 19 ετών, λέγοντας:

«Αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ