aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔικηγόρος Σεμέδο: «Αν τη δείτε θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών»

Δικηγόρος Σεμέδο: «Αν τη δείτε θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών»

Αρνείται κάθε κατηγορία ο Ρούμπεν Σεμέδο, σύμφωνα με τον συνήγορο του Σταύρο Γεωργόπουλο, ο οποίος υποστήριξε ότι η καταγγέλουσα ήταν 19 ετών.

Μπλεξίματα με την δικαιοσύνη έχει ο 27χρονος Πορτογάλος αμυντικός καθώς κατηγορείται για βιασμό, ύστερα από καταγγελία ανήλικης, ενώ είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού.

Ο συνήγορος του Πορτογάλου αμυντικού, Σταύρος Γεωργόπουλος, κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο δήλωσε πως ο Σεμέδο αρνείται κάθε κατηγορία, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η καταγγέλουσα ήταν 19 ετών,

«Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δηλωση μου με βία.

Όταν καταγγέλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία», ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια υποστήριξε ότι η καταγγέλουσα ήταν 19 ετών.

«Αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ