aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔιευκρινίσεις Σεμέδο: «Ο Ολυμπιακός ήταν ο πρώτος που μου στάθηκε - Tι συνέβη με τον...

Διευκρινίσεις Σεμέδο: «Ο Ολυμπιακός ήταν ο πρώτος που μου στάθηκε – Tι συνέβη με τον παράγοντα»

Ο… θόρυβος που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Ρούμπεν Σεμέδο σε πορτογαλικό Μέσο αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε από κουκουλοφόρους το βράδυ της Παρασκευής (14/01) έφερε την αντίδραση του ίδιου.

Ο Πορτογάλος, που είπε στο TSF ότι «πριν από μια εβδομάδα ήρθαν εδώ άνθρωποι της ασφάλειας του συλλόγου για να μου επιτεθούν», προχώρησε σε διευκρινήσεις, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «ο Ολυμπιακός ήταν ο πρώτος που μου στάθηκε και με βοήθησε σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Instagram:
«Νιώθω υποχρεωμένος να διευκρινίσω τι έχει ειπωθεί μετά το σοκ που έζησα από την ντροπιαστική επίθεση που δέχτηκα.

Ο Ολυμπιακός, η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε υψηλό επίπεδο και να αναγεννηθώ σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος, ήταν ο πρώτος που μου στάθηκε και με βοήθησε σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Πάντα ήταν στο πλευρό μου.

Αυτό που είπα είναι πως ένας άνθρωπος της ομάδας και ένας της ασφάλειας του συλλόγου είχαν έρθει για να με προειδοποιήσουν για την αρνητική και βίαιη εικόνα που είχε δημιουργηθεί από τα ΜΜΕ για μένα, καθώς και τις διαστρεβλωμένες πληροφορίες που έβγαιναν με τον λάθος τρόπο.

Θέλω, λοιπόν, να διαβεβαιώσω την οικογένειά μου και την οικογένεια του Ολυμπιακού ότι νιώθω καλά και αναρρώνω με όλη την στήριξη από τον σύλλογο και τους δικούς μου.

Θα επιστρέψω σύντομα, αύριο έχουμε ντέρμπι, πάμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ