aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔιχασμένοι οι διεθνείς με Αναστασιάδη

Διχασμένοι οι διεθνείς με Αναστασιάδη

Η κατάσταση στην Εθνική ομάδα έχει ξεφύγει και μόνο εικόνα ενότητας δεν προκύπτει από την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα αποδυτήρια μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Σε στρατόπεδα φαίνεται πως είναι χωρισμένοι οι παίκτες καθώς σύμφωνα με τη «Live Sport» υπάρχουν αυτοί που πριν ακόμη αναλάβει ο Άγγελος Αναστασιάδης ήταν αρνητικοί με την επιλογή του αλλά υπάρχουν κι εκείνοι που είναι υπέρ του Ελληνα τεχνικού.

Οι πρώτοι είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους σχετικά με το κατά πόσο έχει τη δυνατότητα ο συγκεκριμένος προπονητής να βελτιώσει την ομάδα και να την οδηγήσει στον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στο Euro 2020.

Όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που είδαν με καλό μάτι την πρόσληψη του Αγγελου Αναστασιάδη, όπως σημειώνεται, θεώρησαν ότι μαζί του θα έχουν την ευκαιρία να αναδειχθούν και να πάρουν πιο πολύ χρόνο συμμετοχής ενώ κάποιοι μετά την ήττα από την Αρμενία και τα όσα ακολούθησαν, φέρονται να του τηλεφώνησαν και να του ζήτησαν να παραμείνει.

Το συμπέρασμα απ’ όλα αυτά είναι πως η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κι αν δεν βρεθεί άμεσα κάποια λύση, η κατάσταση θα γίνει μη αναστρέψιμη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ