«Δεν λέει “καλημέρα”, την πάτησε με Κατελάρη, αλλά με τον Κολοβό…»

Ο Δημήτρης Κολοβός είναι πλέον και επίσημα παίκτης του ΠΑΟ με τον Νίκο Νταμπίζα να παίζει καθοριστικό ρόλο σε άλλη μία μετεγγραφή...

Δημοσίευμα από την ελλαδική ιστοσελίδα Sportime.gr, «αναφέρεται» στη μεταγραφή του Δημήτρη Κολοβού στον Παναθηναϊκό και το ρόλο του Νίκου Νταμπίζα σε αυτή.

«Από τη στιγμή που αποχώρησε από την Ομόνοια ο Γιάννης Αναστασίου, ο 26χρονος μετρούσε αντίστροφα. Δεν τον υπολόγιζαν στην Κύπρο και ας είχαν δώσει για να τον αγοράσουν περίπου 130.000 ευρώ. Στις 220.000 ευρώ θα κυμαίνονται οι απολαβές του Κολοβού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας», αναφέρεται κι ακολούθως υποστηρίζεται:

«Πρόκειται για άλλη μια μετεγγραφή, στην οποία ο Νίκος Νταμπίζας τα κατάφερε. Κακά τα ψέματα, μπορεί να μην λέει εύκολα “καλημέρα”, να μην είναι και τόσο εξωστρεφής, αλλά στην δουλειά του είναι άκρως αποτελεσματικός. Μετά τον Γιάννη Μπουζούκη, έφερε εις πέρας και κάτω από άκρα μυστικότητα και το deal του Δημήτρη Κολοβού. Υπόθεση που δούλευε εδώ και 40 ημέρες και πλην του Γιώργου Δώνη δε γνώριζε κανείς άλλος στον Παναθηναϊκό. Μήτε από τα γραφεία που είχαν συντάξει τα συμβόλαια! Την πάτησε μία φορά με τον Κατελάρη δεν ήθελε κανένα déjà vu. Ο Κολοβός υπέγραψε για 3 χρόνια, ανήκει στη Νο1 κλίμακα των συμβολαίων του Παναθηναϊκού».

«Φυσικά υπάρχει και αντίτιμο μέσω transfer fee (σ.σ.: το οποίο είναι πάνω από 150 χιλιάρικα μαζί με τα οφειλόμενα της Ομόνοιας στον Κολοβό) και οι Κύπριοι διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης (15%)», τονίζεται καταληκτικά

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ