aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔείπνο του προέδρου της ρουμάνικης ομοσπονδίας με τον Λουτσέσκου

Δείπνο του προέδρου της ρουμάνικης ομοσπονδίας με τον Λουτσέσκου

Στην αποκάλυψη ότι ο πρόεδρος της ρουμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου είχε δείπνο στη Θεσσαλονίκη με τον Ραζβάν Λουτσέσκου προχωρά η ρουμανική ιστοσελίδα, playsport.ro.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Ραζβάν Μπουρλεάνου με άλλο ένα επιτελικό στέλεχος της ομοσπονδίας της χώρας έκαναν έκπληξη στον προπονητή του ΠΑΟΚ, με το ταξίδι τους στην Θεσσαλονίκη. Με τον προπονητή του Δικεφάλου του Βορρά είχαν τελικά, δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της πόλης σε μία προσπάθεια να τον πείσουν να αναλάβει το πόστο του προπονητή της εθνικής Ρουμανίας.

Το δημοσίευμα δεν αναφέρει ποιο ήταν το αποτέλεσμα του δείπνου με τον Λουτσέσκου, αλλά προσθέτει, μεταξύ άλλων, πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ φέρεται να είναι δυσαρεστημένος από την κριτική που έχει δεχθεί λόγω της ήττας από τον Ατρόμητο.

Stoichita Burleanu Si Razvan L 094234

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ