aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔεύτερος σκόρερ της Eredivisie μέσα στο 2021 ο Γιακουμάκης, τέταρτος ο Παυλίδης

Δεύτερος σκόρερ της Eredivisie μέσα στο 2021 ο Γιακουμάκης, τέταρτος ο Παυλίδης

Η χρονιά του Γιώργου Γιακουμάκη με τη Φένλο την περσινή σεζόν ήταν εντυπωσιακή, κάτι που φαίνεται ακόμα και αν αυτός “απουσιάζει” από τα ολλανδικά γήπεδα από το περασμένο καλοκαίρι, λόγω της μεταγραφής του στη Σέλτικ.

Ο 27χρονος πρώην επιθετικός της ΑΕΚ πέτυχε 16 γκολ στο δεύτερο μισό της σεζόν και είναι δεύτερος σκόρερ στην Eredivisie για το ημερολογιακό έτος 2021, πίσω μόνο από τον Σεμπάστιαν Αλέ του Άγιαξ που σημείωσε 23 γκολ.

Στη σχετική λίστα βρίσκεται και ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο οποίος πέτυχε 14 γκολ στο ημερολογιακό έτος του 2021, σημειώνοντας επτά στο δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν και επτά στο πρώτο μισό της τρέχουσας. Ισοβαθμεί μαζί με τους Εράν Ζάχαβι, Λοΐς Οπέντα και Γέσπερ Κάρλσον στην τέταρτη θέση, με τον Μπριάν Λίνσεν να σημειώνει ένα γκολ περισσότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ