aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΧωρίς μόνο τον ανέτοιμο Μακέντα στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

Χωρίς μόνο τον ανέτοιμο Μακέντα στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε σήμερα (27/10) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αύριο (27/10) στις 19:00, για την 5η φάση της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι τριών ομάδων σε περιορισμένο χώρο και τακτική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Ούφε Μπεκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με την ομάδα των δυτικών προαστίων, από την οποία απουσιάζει μόνο ο ανέτοιμος Φεντερίκο Μακέντα.

Στη λίστα του {τριφυλλιού» βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ