aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΧωρίς Χουάνκαρ στον Βόλο ο Παναθηναϊκός, επιστρέφουν Πέρεθ και Χατζηγιοβάνης

Χωρίς Χουάνκαρ στον Βόλο ο Παναθηναϊκός, επιστρέφουν Πέρεθ και Χατζηγιοβάνης

Απώλεια της τελευταίας στιγμής στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Χουάνκαρ δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο (9/1, 17:15).

Ο Ισπανός μπακ υπέστη αιμάτωμα στη γάμπα μετά από «σκαριά» που δέχθηκε και έμεινε στην Αθήνα για να υποβληθεί σε μαγνητική.

Αντιθέτως, στην αποστολή βρίσκονται ο Ρούμπεν Πέρεθ και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, οι οποίοι ανέκαμψαν και επιστρέφουν. Εκτός έμειναν οι Μαουρίσιο, Κουρμπέλης, Μπουζούκης και Καρλίτος.

Αναλυτικά η ενημέρωση:
«Με δύο προσθήκες αλλά και ένα πρόβλημα τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε με τη μεσημεριανή προπόνηση του Σαββάτου η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος στο Βόλο (9/1, 17:15).

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι σε μισό γήπεδο και τακτική. Θεραπεία ακολούθησε ο Χουάνκαρ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα, στο σημείο που δέχθηκε το χτύπημα στον αγώνα με τον Άρη, και για το λόγο αυτό έμεινε εκτός αποστολής. Αντίθετα, προπονήθηκαν με την ομάδα και επανακάμπτουν στην αποστολή οι Ρουμπέν Πέρεθ, Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ατομικό έκαναν οι Κουρμπέλης, Μπεκ.

Αναλυτικά οι 21 ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αποστολή είναι: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βιτάλ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ