aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΧωρίς ανάσα για το σερί η ΑΕΚ στο Περιστέρι - Πονοκέφαλος οι κάρτες

Χωρίς ανάσα για το σερί η ΑΕΚ στο Περιστέρι – Πονοκέφαλος οι κάρτες

Φέρνοντας εις πέρας την πρώτη από τις τρεις αποστολές της «διαβολοβδομάδας», η ΑΕΚ πέρασε με το εμφατικό 3-0 από το Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ και στην κορυφή της βαθμολογίας με ίδιο αριθμό αγώνων με τον Παναθηναϊκό.

Ασφαλώς οι «πράσινοι» χρωστούν τον αποψινό αγώνα με τον Παναιτωλικό, αλλά και η «Ένωση» έχει μπροστά της το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ατρόμητο την Τετάρτη στο Περιστέρι (17:30), όπου και ήδη έχει στραφεί η προσοχή όλων. Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να πάρουν μία ακόμη νίκη μακριά από την Opap Arena, στην οποία και θα υποδεχτούν την Κυριακή τον Ολυμπιακό στο φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει γι’ αυτό το ματς διαθέσιμους και πάλι τους Νταμιάν Σιμάνσκι και Σέρχιο Αραούχο, που εξέτισαν τις τιμωρίες τους λόγω καρτών, ωστόσο πονοκεφαλιάζει καθώς πέραν του Νόρντιν Άμραμπατ που χθες συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και θα πρέπει να αποφασιστεί αν θα λείψει με Ατρόμητο ή Ολυμπιακό, υπάρχουν επτά παίκτες που είναι στο όριο των καρτών.

Πρόκειται για τους Βίντα (που κιτρινίστηκε χθες), Τζαβέλλα, Γκατσίνοβιτς, Ρότα, Πινέδα, Ελίασον και Χατζισαφί, που έχουν από τρεις κάρτες. Αν δεχτούν κάρτα την Τετάρτη, θα χάσουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ αν κιτρινιστούν την Κυριακή, θα χάσουν το ξεκίνημα των playoffs. Το ζητούμενο για την ΑΕΚ είναι να μην δεχτεί κάρτα κανένας από τους παίκτες αυτούς στα δύο προσεχή ματς, καθώς αν τα καταφέρουν, θα μπουν στην δεκάδα αγώνων των playoffs μηδενίζοντας το… κοντέρ.

Για τον αγώνα της Τετάρτης στο Περιστέρι εκτός μάχης θα είναι πάλι ο Λιβάι Γκαρσία (που θα χάσει και τον Ολυμπιακό), ενώ μένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Κώστα Γαλανόπουλου (που προφυλάχθηκε με ΟΦΗ λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο) και των Μιλάντ Μοχαμάντι και Πάολο Φερνάντες, που προπονούνται κανονικά από την Παρασκευή και το Σάββατο αντίστοιχα αλλά προέρχονται από μακρά απραξία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ