aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΧατζηισαΐας όπως... Κουλούρης για τον Ατρόμητο!

Χατζηισαΐας όπως… Κουλούρης για τον Ατρόμητο!

Οι διοικούντες τον Ατρόμητο και πιο συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Γιώργος Σπανός έχει αποφασίσει να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, κάνοντας ήδη την υπέρβαση με την απόκτηση του Ευθύμη Κουλούρη, ενώ σημαντικές ήταν κι οι προσθήκες των Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου, Τόμας Μπεντινέλι και Αλέξανδρου Καρτάλη.

Θυμίζουμε τόσο οι Βασιλαντωνόπουλος και Μπεντινέλι, όσο και ο Χατζηισαΐας απασχόλησαν κυπριακές ομάδες, άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο.

Οι Περιστεριώτες δεν δείχνουν διάθεση να σταματήσουν εδώ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, οι Περιστεριώτες βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Δημήτρη Χατζηισαΐα. Ο 28χρονος στόπερ ανήκει στη Ρίζεσπορ, αλλά δεν υπολογίζεται από την τουρκική ομάδα και βρίσκεται σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Ο Ατρόμητος έχει καταθέσει μία πολύ καλή προσφορά, κοντά στα χρήματα που έδωσε στον Ευθύμη Κουλούρη (περίπου 250.000 ευρώ ετησίως) και ο “γάμος” φαίνεται πως είναι κοντά, αρκεί ο ποδοσφαιριστής να αποζημιωθεί κι από τη Ρίζεσπορ, από την οποία έχει να λάβει την επόμενη σεζόν περίπου 650.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ