aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΧατζηγιοβάνης σε Δώνη: «Βάλε με μέσα»

Χατζηγιοβάνης σε Δώνη: «Βάλε με μέσα»

Τετ α τετ με τον Γιώργο Δώνη είχε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης πριν το παιχνίδι με την Ξάνθη, ζητώντας να τον υπολογίζει για το ματς της Ριζούπολης, τελικά όμως έμεινε εκτός αποστολής…

Με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον 22χρονο εξτρέμ έπειτα από όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής για το σαββατιάτικο ματς της Ριζούπολης.

Πριν πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση πάντως υπήρξε τετ α τετ με τον παίκτη σύμφωνα με τη “Sportime”, όπου του ανέφερε μεταξύ άλλων πως: “για να σε προστατέψω το κάνω, άκουσέ με”.

Από την πλευρά του ο Χατζηγιοβάνης αντέτεινε λέγοντας: “Βάλε να παίξω, μπορώ να βοηθήσω”, για να αποχωρήσει τελικά απογοητευμένος μετά τη συζήτηση που είχαν, αναφέροντας στους συμπαίκτες του ότι: “δεν το καταλαβαίνω. Έχω συμβόλαιο, πληρώνομαι και θέλω να βοηθήσω. Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μου”.

Όπως σημειώνεται πάντως, μεταφέρθηκε στον παίκτη πως μετά τη διακοπή θα επιστρέψει στην αποστολή και θα πάρει τις ευκαιρίες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ