aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΧαλάρωσε και τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΣ

Χαλάρωσε και τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΣ

Ο Ολυμπιακός στην επιστροφή του στο Πρωτάθλημα γκέλαρε με το 2-2 με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα. Σε ένα ματς που είχε επεισόδια στις εξέδρες αλλά και διακοπές τα ημίχρονα ήταν μοιρασμένα. Το πρώτο μέρος ανήκε στον Ολυμπιακό αλλά στην επανάληψη ο ΠΑΣ είχε δοκάρι και 2 γκολ για να πάρει την ισοπαλία ενώ μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες των γηπεδούχων πανηγύρισαν το αποτέλεσμα με τον κόσμο τους.

Απείλησαν οι Χάμες και Μπιέλ, σκόραρε 2 φορές ο Φορτούνης!
Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο απόλυτος σταρ του α’ μέρους μετά το restart από τη διακοπή. Στο 13′ μετά από μία σέντρα του Χάμες ο Παντελάκης έδιωξε προ του Αραμπί και λίγο μετά απείλησε ο Φορτούνης.

Μετά τη διακοπή και στο 18ο λεπτό υπήρξε ξανά ρίψη καπνογόνου. Στο 18′ και στο 20′ ο Μπιέλ απείλησε με 2 προσπάθειες για να έρθει η ευκαιρία του Φορτούνη στο 30′ μετά από συνεργασία με τον Αραμπί.

Στο 34′ ήρθε το 0-1 από τον Φορτούνη. Κόψιμο από τον Ανδρούτσο και ο Αραμπί με πολύ καλή ασίστ έβγαλε σε θέση βολής τον Έλληνα χαφ που με την κόντρα του Παντελάκη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Φορτούνης σκόραρε σε ματς κανονικής διάρκεια της Superleague για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2021 όταν είχε σκοράρει στο 3-0 επί της Λαμίας. Γενικά, το τελευταίο του τέρμα ήταν κόντρα στον Άρη τον Μαϊο του ίδιου έτους για τα play offs. Στο 45ο λεπτό ο Φορτούνης έκανε και το 2-0 με φαουλάρα. Ένα φάουλ που είχε κερδίσει ο Μπιέλ και έτσι ο Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ του.

Η πίεση του ΠΑΣ στο ξεκίνημα του β’ μέρους και 2-2 με Παμλίδη και Λιάσο
Στην επανάληψη ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και πίεσε αισθητά. Στο 56′ ο Μορέιρα είχε ένα καλό σουτ λίγο έξω ενώ λίγο πριν είχε και φάση με τον Ριένστρα. Στο 62′ ο ΠΑΣ είχε δοκάρι με κεφαλιά του Λιάσου μετά από κόρνερ. Στο 65′ ο Παμλίδης με πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-2 ανάμεσα σε σώματα και με τον Πασχαλάκη να μην αντιδρά καν.

Στο 76′ ο Ολυμπιακός ισοφαρίστηκε σε 2-2. Ο Ανδρούτσος έχασε τον Μορέιρα που γύρισε τη μπάλα την οποία δεν έκοψε κανείς για να έρθει ο Λιάσος στην… πλάτη του Κασάμι να ισοφαρίσει από κοντά. Στο 83′ ο Μπάλαν από κοντά έχασε πολύ καλή φάση. Στο 87′ ένα σουτ του Φορτούνη πήγε στα χέρια του αντίπαλου κίπερ. Το ματς τελείωσε στο 2-2 με τον Ολυμπιακό να γκελάρει και τον ΠΑΣ να επανέρχεται μετά το 0-2.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σούλης, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Καραχάλιος, Μέντες, Παμλίδης (81′ Ροσέρο), Εραμούσπε, Ριένστρα, Λιάσος και Σταματελόπουλος (60′ Μπάλαν).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ρέτσος, Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες (71′ Μπακαμπού), Ελ Αραμπί (71′ Κασάμι), Βρουσάι (22′ λ.τρ. Ανδρούτσος), Μπιέλ, Ίνμπομ Χουάνγκ (81′ Μαρσέλο), Ρέαμπτσιουκ (81′ Γκάρι Ροντρίγκες) και Ντόι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ