aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜπούργος: «Από μας εξαρτάται η πρόκριση»

Μπούργος: «Από μας εξαρτάται η πρόκριση»

Φειδωλός όπως πάντα, αλλά αποφασισμένος εμφανίστηκε ο Χερμάν Μπούργος στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της ρεβάνς της Πέμπτης για τον Άρη απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Conference League. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν παραγνωρίζει τις δυσκολίες να ανατραπεί το 2-0 του Ισραήλ, αλλά εκφράζει την πίστη στους παίκτες και την ομάδα του.

«Είμαστε πολύ καλά, έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να κερδίσουμε. Θα πρέπει τις ευκαιρίες που χάσαμε στο πρώτο ματς, να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Αυτό είναι το πρωταρχικό. Για να έχουμε μία κατάλληλη εικόνα, πρέπει να δούμε τους τίτλους της Μακάμπι. 23 πρωταθλήματα, 23 Κύπελλα, έξι super cup. Παίζει συνεχόμενα στην Ευρώπη. Οπότε το όμορφο στο ποδόσφαιρο είναι να αποκλείσουμε μία τέτοια ομάδα, αλλά πρέπει να φτάσουμε και στο κατάλληλο επίπεδο. Η πρόκριση εξαρτάται από μας», τόνισε.

Όσο για τον ρόλο που μπορεί να παίξει η έδρα του Άρη, που αναμένεται κατάμεστη παρά τη… δύσκολη περίοδο με τον περισσότερο κόσμο σε διακοπές; «Είναι το ιδανικό αυτό που θα γίνει αύριο. Ο ρόλος του κόσμου θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός».

Ερωτηθείς αν θα κάνει αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς φυσικά και δεν απάντησε: «Θα το δούμε αύριο. Από το πρώτο λεπτό, θα βγούμε για να κερδίσουμε. Δεν πρόκειται να αποκαλύψω κάτι. Θα τα δείτε όλα αύριο».

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι δεν δείχνει να έχει ο ίδιος πίεση, ανέφερε: «Απεναντίας, όλη η πίεση είναι δική μου, τη νιώθω δική μου ώστε να την αφαιρέσω από τους ποδοσφαιριστές μου. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Όσο δουλεύουμε, τόσο η τύχη θα είναι με το μέρος μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ