aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜπήκε και ο Μαουρίσιο, εκτός Ιωαννίδης-Διούδης στον Παναθηναϊκό

Μπήκε και ο Μαουρίσιο, εκτός Ιωαννίδης-Διούδης στον Παναθηναϊκό

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Παρασκευή (01/10) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ντέρμπι στο Φάληρο, με τον Ολυμπιακό.

Στα θετικά νέα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς συγκαταλέγεται η επάνοδος του Ζοζέ Μαουρίσιο στο πρόγραμμα των «πράσινων», με τον Βραζιλιάνο μέσο να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις που είχε τις προηγούμενες ημέρες.

Από εκεί και πέρα, Φώτης Ιωαννίδης και Σωκράτης Διούδης έμειναν εκτός προπόνησης λόγω ίωσης και η παρουσία τους στο ντέρμπ κρίνεται αμφίβολη, ενώ ο Μπαρτ Σένκεφελντ ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Σιδεράς και Ούφε Μπεκ έκαναν ατομικό, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Φραν Βέλεθ και Γιασίν Αγιούμπ.
Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού περιελάμβανε προθέρμανση, «κορόιδο», ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ