aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑτρόμητος - ΠΑΟΚ 3-2: Τρελή ανατροπή και νίκη στις καθυστερήσεις

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 3-2: Τρελή ανατροπή και νίκη στις καθυστερήσεις

Απίθανη εξέλιξη στο ματς του Περιστερίου με το οποίο έπεσε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε δύο φορές, αλλά ο Ατρόμητος με τρελή ανατροπή και δύο γκολ στο 85′ και το 90’+2′ έφτασε σε μια απίθανη νίκη με 3-2.

Ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία με τον Τζόλη να αστοχεί πέναλτι, αλλά άνοιξε το σκορ με τον Σβιντέρσκι στο 22ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με την έμπνευση του Μουνίθ στο 64ο. Κι όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά προβάδισμα με τον Αμρ Ουάρντα να βρίσκει δίχτυα στην επιστροφή του και να κάνει το 1-2 στο 82ο λεπτό.

Αλλά, όλα ήρθαν… τούμπα. Στο 85′ ο Χαρίσης ισοφάρισε σε 1-1 και στο 90+2′ – το γκολ αρχικά δεν μέτρησε ως οφσάιντ, αλλά δεν υπήρχε και με τη χρήση του VAR ελήφθη η σωστή απόφαση – ο Νάτσος χάρισε το τρίποντο δτους Περιστεριώτες.

Ο Δικέφαλος με το δεύτερο σερί ματς χωρίς νίκη βρίσκεται πλέον σε απόσταση δέκα βαθμών από την κορυφή και τον Ολυμπιακό. Δείτε τα πράγματα που μάθαμε από το ματς.

ΕΧΑΣΕ ΕΝΑ, ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και είχε όχι μόνο την υπεροχή, αλλά και τις περισσότερες και σίγουρα ποιοτικότερες ευκαιρίες.

Ο Σβιντέρσκι έκανε ό,τι ήθελε στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων, προκαλώντας αναστάτωση. Ο Δικέφαλος έχασε την πρώτη ευκαιρία με τον Πολωνό να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Άγγιξε το γκολ με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου στο ματς. Ο Μανούχος σφύριξε πέναλτι του Κωτσόπουλου στον Σβαμπ, ο Τζόλης εκτέλεσε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Βρήκε όμως το γκολ που άξιζε με τον Σβιντέρσκι στο 22ο λεπτό. Ο Τζόλης έκανε τη σέντρα αριστερά εντός περιοχής, ο Πολωνός ξέφυγε από τον Γούτα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ όμως θα μπορούσε να βάλει και δεύτερο γκολ. Είχε την ευκαιρία, κυρίως με τον σκόρερ και τη σπατάλησε.

Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΘ
Ο Ατρόμητος στο πρώτο ημίχρονο πάτησε την περιοχή του ΠΑΟΚ και είχε τις ευκαιρίες κυρίως με τον Σάλομον και τον Γούτα.

Και οι δύο απείλησαν με κεφαλιά. Κι όμως η ισοφάριση ήλθε από τον Μουνίθ που εκμεταλλεύτηκε την απροσεξία στη μεταβίβαση του Γιαννούλη και νίκησε με γκολάρα τον Πασχαλάκη.

Ένα γκολ που δεν είχε και πολλές πιθανότητες σύμφωνα με τα expected goals, κι όμως μπήκε.

Η ΕΥΦΥΪΑ ΤΟΥ ΟΥΑΡΝΤΑ
Ο Πάμπλο Γκαρσία πέρασε τον Αμρ Ουάρντα στο 71ο λεπτό. Και ο Αιγύπτιος τον δικαίωσε καθώς στο 82ο λεπτό ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.

Ο Νινούα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Αφρικανός έκανε ένα βήμα πίσω, ξεμαρκαρίστηκε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μανδά.

Η ΤΡΕΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Κι όμως ο Ατρόμητος έφτασε όχι μόνο στην ισοφάριση, αλλά και στη νίκη με 3-2. Στο 85ο λεπτο ήταν ο Χαρίσης που ισοφάρισε σε 2-2 εκμεταλλευόμενος την τραγική αμυντική αντίδραση του Δικεφάλου.

Στο δεύτερο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου ο Νάτσος έδωσε τη χαριστική βολή στον ΠΑΟΚ και το τρίποντο στην ομάδα του. Ο ΠΑΟΚ μετά το γκολ του Ουάρντα ήταν σε άλλο… γήπεδο. Έδωσε αδικαιολόγητα χώρο στους γηπεδούχους, έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο.

Η άμυνά του έτσι κι αλλιώς δεν είχε κάνει μέχρι τότε άψογο παιχνίδι, αλλά στα τελευταία λεπτά έμοιαζε να παραπαίει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ