aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑστάνα - Άρης Θεσσαλονίκης 2-0: Πάλι τα ίδια...

Αστάνα – Άρης Θεσσαλονίκης 2-0: Πάλι τα ίδια…

Και πάλι με την πλάτη στον τοίχο. Εάν και ο αντίπαλος ήταν σαφώς ανώτερος από την… Κόλος Κοβαλίβκα, ο -ποιοτικότερος από πέρυσι- Άρης ηττήθηκε 2-0 από την Αστάνα στην «Astana Arena» και κινδυνεύει με αποκλεισμό από τον β’ γύρο του Europa Conference League.

Πολύ καλό πρώτο μέρος από τους «κίτρινους», οι οποίοι ωστόσο πλήρωσαν την αναποτελεσματικότητά τους και τα αμυντικά τους κενά, βλέποντας τον Τομάσοφ να τους πληγώνει δις (25′ και 70′). Δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα από το 75′ (αποβολή Σιμούνοβιτς) και το έργο τους εν όψει της ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη την επόμενη Πέμπτη (29/7) δυσκολεύει πολύ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστάνα (Αντρέι Τιχόνοφ): Νεπογκόντοβ, Σιμούνοβιτς, Μπίτρι, Ρουκάβινα, Μπεϊσεμπέκοφ, Εμπόνγκ, Κουάτ (85′ Γκουρμάν), Τσουπέρκα, Τομάσοφ, Εουτζένιο (78′ Τομάσεβιτς), Μπαρσεγκιάν (88′ Μπετζιράι).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σάκιτς (77′ Χαΐροβιτς), Γκάνεα, Δεληζήσης (77′ Τζέγκο), Μπεναλουάν, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα (63′ Μήτρογλου), Μπερτόγλιο, Ματέο Γκαρσία (46′ Μπρούνο), Μαντσίνι (87′ Μάνος).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ