aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑρμίνια Μπίλεφελντ – Ολυμπιακός 3-1: Εχει ακόμη δρόμο να περπατήσει!

Αρμίνια Μπίλεφελντ – Ολυμπιακός 3-1: Εχει ακόμη δρόμο να περπατήσει!

Τη δεύτερη ήττα του σε επίπεδο φιλικών αγώνων γνώρισε ο Ολυμπιακός με σκορ 3-1 από την Αρμίνια Μπίλεφελντ έχοντας πάντως πιο καλό πρόσωπο στο β’ μέρος σε σχέση με την κακή εικόνα του α’ 45λεπτου. Στις 2 από τις 3 φάσεις των γκολ των Γερμανών είχε ευθύνη ο Μπα και στη μία ο Κρίνστινσον.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το ματς με τους εξής 11: Κρίστινσον, Ανδρούτσο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μπα, Κούτρη, Κούντε, Μπουχαλάκη, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Φαντινγκά και Τικίνιο. Από αυτήν την 11άδα βέβαια είναι πιθανό οι 5 παίκτες της να μην βρίσκονται καν του χρόνου στον Ολυμπιακό (Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Κούτρης, Φαντινγκά και Τικίνιο).

Λάθος του Μπα, αδράνεια και γρήγορο γκολ η Αρμίνια
Ο Ολυμπιακός δέχθηκε νωρίς το 1-0. Στο 8′ η Αρμίνια σκόραρε από φάση με κόντρα πάνω στον Μπα που μετά στρώθηκε η μπάλα στον Κλος για να βρει δίχτυα. Στη συνέχεια η Αρμίνια είχε και άλλη φάση με τους Κρίστινσον και Μπα να τη σταματούν αυτή τη φορά.

Το 2-1 και η κακή εικόνα του α’ μέρους
Ο Ολυμπιακός επιχείρησε να αντιδράσει και στο 21′ μία σέντρα του Ανδρούτσου πήγε στον Καπίνο. Στο 23′ ήρε το 2-0 για την Αρμίνια με σουτάρα από τον Ρατσκόφσκι με τον Ανδρούτσο να μην μπορεί να διώξει με κεφαλιά.

Στο 34′ ένα φάουλ του Βαλμπουενά κόπηκε σε κόρνερ και ένα λεπτό μετά ο Ολυμπιακός μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Τικίνιο μετά από κόρνερ του Βαλμπουενά. Η Αρμίνια απείλησε μετά με ένα φάουλ και στο 40′ το σουτ του Μπουχαλάκη πήγε κόρνερ. Πριν κλείσει το α’ μέρος ο Μπαγκαλιάνης πήγε δεξί μπακ και ο Ανδρούτσος αριστερό γιατί χτύπησε και βγήκε ο Κούτρης.

Οι αλλαγές σε πρόσωπα και σε σχήμα, οι φάσεις του Αμπουμπακάρ Καμαρά και το 3-1
Στην επανάληψη ο Μαρτίνς έκανε αρκετές αλλαγές βάζοντας τον Μαντί Καμαρά στο κέντρο με τον Μπουχαλάκη και έχοντας τον Ζίνκερναγκελ πίσω από το επιθετικό δίδυμο των Αμπουμπακάρ Καμαρά και Χασάν.

Στο 72′ ο Καρβάλιο είχε ένα σουτ έξω. Με την είσοδο του Ρέαμπτσιουκ ο Ανδρούτσος πήγε ξανά δεξί μπακ. Στο 81′ ένα σουτ του Αμπουμπακάρ Καμαρά πήγε έξω και στο 82′ μία κεφαλιά του πήγε στον αντίπαλο γκολκίπερ. Στο 87′ ο Μασούρας είχε ένα σουτ λίγο έξω και στο 88′ έγινε το 3-1 της Αρμίνια. Ο Χακ βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού με τον Μπα να τον χάνει και τον Κρίστινσον να κάνει λάθος έξοδο. Έτσι ήρθε το 3-1 σε έναν αγώνα όπου δύσκολα θα βρεθούν ουσιαστικοί διακριθέντες για τον Ολυμπιακό. Ειδικά από την πλευρά των υπό δοκιμή ή υπό αξιολόγηση παικτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ