aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΆρης Θεσσσαλονίκης: Στην πόρτα της εξόδου ο Άλαν Πάρντιου

Άρης Θεσσσαλονίκης: Στην πόρτα της εξόδου ο Άλαν Πάρντιου

Η νέα ήττα του Άρη, αυτήν τη φορά από τον Ιωνικό (1-0), αλλά και η εικόνα της ομάδας, φέρνει όπως φαίνεται εξελίξεις στο θέμα του προπονητή!

Ο Αλέξης Σαββόπουλος μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από την πλευρά του Θεόδωρου Καρυπίδη, αφενός για τα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα και αφετέρου για κάποιες «ακατανόητες αποφάσεις του», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι είναι εμφανές πως «η ομάδα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ», ο ρεπόρτερ των «κίτρινων» υπογράμμισε πως «το κλίμα για τον Άλαν Πάρντιου είναι βαρύ» και ο Άγγλος είναι στην πόρτα της εξόδου!

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, οι εξελίξεις να είναι άμεσες. Όλα θα ξεκαθαρίσουν από τις συζητήσεις, που δεδομένα θα γίνουν, ανάμεσα στις δύο πλευρές, τον Καρυπίδη, δηλαδή και τον 61χρονο προπονητή. Είναι πολύ πιθανό το σενάριο, πάντως, ο Άρης να πάει με τον Απόστολο Τερζή στον πάγκο του, στο μεγάλο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής, με τον Παναθηναϊκό…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ