aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΆρης Θεσσαλονίκης: Εν αναμονή των διεθνών, ανεβάζει στροφές ο Ρουπ

Άρης Θεσσαλονίκης: Εν αναμονή των διεθνών, ανεβάζει στροφές ο Ρουπ

Στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, για την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή για τις εθνικές, στρέφουν ουσιαστικά από σήμερα την προσοχή τους στον Άρη.

Οι Θεσσαλονικείς περιμένουν την επιστροφή των διεθνών, ώστε και ο Τόλης Τερζής να γνωρίζει τους παίκτες που μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση στο Φάληρο.

Οι πέντε διεθνείς (Μπράμπετς, Ενκουλού, Καμαρά, Πάλμα και Μαζικού) αναμένεται από σήμερα να ξεκινήσουν τα ταξίδια της επιστροφής τους, ώστε να ενσωματωθούν εκ νέου στις προπονήσεις της ομάδας.
Την Παρασκευή θα έχουν επιστρέψει όλοι οι παίκτες και με δύο νορμάλ προπονήσεις θα βγει η αποστολή για τον Πειραιά. Ένα ερωτηματικό αφορά τον Λούκας Ρουπ.

Ο Γερμανός χαφ βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, μετά την θλάση που υπέστη στον αγώνα με τον Ατρόμητο, και δίνει το δικό του αγώνα να επιστρέψει.

Σήμερα ο παίκτης θα δοκιμάσει να ανεβάσει στροφές, αλλά δεν υπάρχει καμία διάθεση για ρίσκο, αν δεν είναι 100% σε θέση να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ