aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΆρης Θ.: Το ενδιαφέρον για Βίντρα και η πρόταση να συμμετέχει στην προετοιμασία!

Άρης Θ.: Το ενδιαφέρον για Βίντρα και η πρόταση να συμμετέχει στην προετοιμασία!

Ο Άρης δεν σκέφτεται απλά την περίπτωση του Ματσέι Βίντρα αλλά βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 30χρονο Τσέχο επιθετικό και του έχει προτείνει να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να πάρει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας!

Η υπόθεση του Τσέχου επιθετικού είναι ιδιαίτερη λόγω του τραυματισμού που υπέστη τον περασμένο χειμώνα και της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε τον Απρίλη του 2022. Ο Άρης παρακολουθεί την περίπτωσή του από τα τέλη του περασμένου καλοκαιριού. Μάλιστα το Gazzetta είχε σταθεί στις σκέψεις που αναπτύχθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο έχοντας ως αποτρεπτικό παράγοντα το διάστημα που θα χρειαζόταν για να επανέλθει στη δράση, σημείωσε επίσης ότι το όνομα του έμπειρου φορ επανήλθε στην καθημερινότητα των «κίτρινων».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή εδώ και τουλάχιστον δέκα ημέρες και περίμεναν όμως τα αποτελέσματα του ελέγχου της κατάστασής του από τον γιατρό ο οποίος τον χειρούργησε τον περασμένο Απρίλη. Αυτά κοινοποιήθηκαν από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή καθώς με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο twitter έγραψε… «καταπληκτικά νέα. Μετά την επίσκεψή μου στον χειρουργό Άντι Ουίλιαμς είμαι ακόμη πιο κοντά στην επιστροφή μου στο γήπεδο», σημειώνοντας ότι ο χειρουργός είναι ενθουσιασμένος από την κατάσταση του γονάτου του Βίντρα.

Ο Τσέχος επιθετικός έχει ξεκινήσει πρόγραμμα ατομικής προπόνησης εδώ και τουλάχιστον τρεις εβδομάδες και πέραν του ενδιαφέροντος που ήδη έχει εκφράσει, η πρόταση που του κατέθεσε ο Άρης προβλέπει την άμεση άφιξή του στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων και με την προοπτική να είναι έτοιμος για να αγωνιστεί σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων. Οι «κίτρινοι» εκτιμούν ότι λόγω της διακοπής του Πρωταθλήματος αυτή η λύση είναι η καλύτερη και για τις δύο πλευρές διότι ο μεν Άρης πιστεύει στις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή και ο τελευταίος θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει σε επαγγελματικές συνθήκες προπόνησης.

Ο καταλυτικός ρόλος του Γιάκουμπ Μπράμπετς
Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες της υπόθεσης καθώς διατηρεί φιλική σχέση με τον Ματσέι Βίντρα. Οι δυο τους είναι συμπαίκτες (στις εθνικές ομάδες της Τσεχίας) από τα 16 τους χρόνια. Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός ήδη επικοινώνησε με τον Βίντρα και ουσιαστικά τον προέτρεψε να αποδεχθεί την προοπτική του Άρη καθώς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο αλλά και για τη δουλειά του Άλαν Πάρντιου. Οι δύο ποδοσφαιριστές εκπροσωπούνται επίσης από τον ίδιο ατζέντη, γεγονός το οποίο επίσης έχει τη σημασία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ