aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΆρης Θ.: Τεστάρισμα δυνάμεων με Ολυμπιακό και συλλαλητήριο για το -6

Άρης Θ.: Τεστάρισμα δυνάμεων με Ολυμπιακό και συλλαλητήριο για το -6

ην κατάσταση στα… χέρια τους φαίνεται πως θέλουν να πάρουν οι οπαδοί του Άρη σχετικά με την υπόθεση Λάσκοφ, που υποχρεώνει την ομάδα τους να ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα της Super League 1 με -6 βαθμούς.

Όπως ανακοίνωση η επίσημη σελίδα των οργανωμένων οπαδών των «κιτρίνων» Super 3, «δίνουμε το ραντεβού μας με όλο αυτό το σύστημα μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό. Και από εδώ και πέρα τα ραντεβού μας θα είναι και εντός και εκτός γηπέδου για να μάθουν να σέβονται το Σύλλογο».

Έτσι μπορεί ο Άκης Μάντζιος να θέλει να τεστάρει τις δυνάμεις του κόντρα στους Πειραιώτες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (3/9, 20:00, Novasports Prime, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr), χωρίς μάλιστα να υπολογίζει στους διεθνής, όμως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στο τι θα γίνει μετά την λήξη της αναμέτρησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ