aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΆρης Θ.: Προτιμά τα... κλειστά χαρτιά στην υπόθεση «Λούις Πάλμα»

Άρης Θ.: Προτιμά τα… κλειστά χαρτιά στην υπόθεση «Λούις Πάλμα»

Ο Άρης έχει αποφασίσει να μην τοποθετείται απέναντι στα καθημερινά δημοσιεύματα για τον Λούις Πάλμα και τη λίστα των ενδιαφερόμενων ομάδων η οποία συνεχώς διευρύνεται.

Σημερινά δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου – επικαλούμενα αντίστοιχα των media της Ονδούρας – ενέταξαν και τη Λιντς στη λίστα των ενδιαφερόμενων ομάδων. Προϊόντος του χρόνου θα φανεί αν έχουν βάση ή όχι. Επί του παρόντος η αγγλική ομάδα δίνει τη μάχη της για παραμονή στην Premier League έχοντας το μειονέκτημα απέναντι στις ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Η αλήθεια είναι ότι τα δημοσιεύματα αυξήθηκαν λόγω και των πρόσφατων δηλώσεων του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Της βεβαιότητάς του για την παραχώρησή του εντός του καλοκαιριού και κυρίως της αναφοράς του στα Πρωταθλήματα που έχει… αδυναμία.

Εκτιμήθηκε δηλαδή ότι δεν αναφέρθηκε τυχαία σ’ αυτό του Βελγίου αλλά επηρεάστηκε από το εκφρασμένο ενδιαφέρον της Άντερλεχτ (σ. σ. η δική της επίσημη πρόταση για την αγορά του 23χρονου επιθετικού δεν μπορεί να αμφισβητηθεί) ή της Γκεντ. Όπως τυχαία δεν ήταν και η αναφορά του Πρωταθλήματος της Σκοτίας καθώς είναι δεδομένο ότι βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Ρέιντζερς ασχέτως του αν η τελευταία θα προχωρήσει στην κατάθεση προσφοράς που θα καλύπτει τα οικονομικά «θέλω» του Άρη καθώς φαίνεται ότι εκεί βρίσκεται η όλη υπόθεση.

Μεγαλύτερη σημασία, από τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, έχει η στάση του Άρη ο οποίος συνεχίζει να μιλά δια της σιωπής του υπό την έννοια ότι δεν έχει πει το παραμικρό σε επίσημο επίπεδο. Δηλαδή, σ’ αυτό που συμβαίνει δηλαδή εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες, ως αντίβαρο, μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς μόνο την πρόσφατη τοποθέτηση του Ρόμπερτ Παλίκουτσα ο οποίος, όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, έβαλε στο παιχνίδι τις ομάδες του MLS εκτιμώντας ότι αυτές έχουν την οικονομική δυναμική για να καλύψουν τις απαιτήσεις του Άρη. Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής δεν θέλησε να επεκταθεί στον δημόσιο λόγο του γιατί ξέρει ότι έχει να βγάλει εις πέρας μια διαπραγμάτευση με σκοπό την εξυπηρέτηση των οικονομικών συμφερόντων του συλλόγου. Ίσως πάντως να μην είναι τυχαίο το γεγονός ότι μέχρι στιγμής οι «κίτρινοι» δεν έχουν κοινοποιήσει κάποια απόφασή τους επί του ζητήματος του Λούις Πάλμα, όπως για παράδειγμα έπραξαν με τον Μπράντλεϊ Μαζικού όπου έκαναν γνωστή την απόρριψη της προσφοράς της Σερβέτ.

Είναι ξεκάθαρο ότι προσπαθούν να κρατήσουν… χαμηλά το θέμα γιατί στην ίδια συνέντευξη Τύπου, ο Παλίκουτσα έβαλε στη θεματολογία και το ενδεχόμενο μη κατάθεσης οικονομικής προσφοράς και παραμονής του παίκτη στην ομάδα. Αν δηλαδή δεν φτάσει μια ομάδα στο ποσό των 4.5 ή 5 εκατ. ευρώ που θέλει ο Άρης για τον 23χρονο επιθετικό, τότε ο παίκτης θα παραμείνει στο «Κλ. Βικελίδης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ