aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΆρης Θ.: Προπόνηση σε πλαστικό, με το μυαλό στην Αστάνα

Άρης Θ.: Προπόνηση σε πλαστικό, με το μυαλό στην Αστάνα

Διαφορετική ήταν η σημερινή (Κυριακή 19/7) πρωινή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, καθώς έγινε σε γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα, προκειμένου να υπάρξει προσαρμογή στις ανάγκες του ευρωπαϊκού αγώνα στο Καζακστάν.

Καθώς ο αγωνιστικός χώρος στην «Astana Arena» έχει συνθετικό χλοοτάπητα, ο Άκης Μάντζιος ζήτησε κάποιες προπονήσεις να πραγματοποιηθούν σε συνθετικό χλοοτάπητα, ώστε οι «κίτρινοι» να συνηθίσουν και να μη βρεθούν προ εκπλήξεων στο παιχνίδι της Πέμπτης (22/7, 16:00). Το σημερινό πρόγραμμα, που ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, περιελάβανε ενεργοποίηση, passing game, ασκήσεις πρέσινγκ, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι τακτικής. Αύριο, Δευτέρα, οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

*** Πατέρας έγινε ο Μπρούνο Γκάμα, καθώς η σύζυγός του, Σάντι, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστο κοριτσάκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ