aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΆρης Θ.: Ο Μπεναλουάν χτύπησε οπαδό και κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα!

Άρης Θ.: Ο Μπεναλουάν χτύπησε οπαδό και κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα!

Ο Γιοχάν Μπεναλουάν χτύπησε έναν οπαδό της Πιατσέντζα, κατέληξε στο τμήμα και τελικώς αφέθηκε ελεύθερος! Το περιστατικό έγινε μετά τον αγώνα της Πιατσέντζα με τη Νοβαρά στην οποία αγωνίζεται ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) και μετά τον αγώνα, οπαδοί της Πιατσέντζα συγκεντρώθηκαν στο πάρκινγκ του γηπέδου, εξοργισμένοι επειδή δε νίκησε η ομάδα τους.

Εκείνη τη στιγμή ο Γιοχάν Μπεναλουάν κατευθυνόταν προς το πούλμαν όταν τον πλησίασαν απογοητευμένοι οπαδοί και μ’ έναν εξ’ αυτών είχε έντονο διάλογο. Η κατάσταση ξέφυγε καθώς ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός τον γρονθοκόπησε. Μάλιστα το χτύπημα ήταν τόσο ισχυρό που ο οπαδός χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο για να του γίνουν ράμματα.

Αντί να επιβιβαστεί στο πούλμαν της ομάδας του, ο Γιοχάν Μπεναλουάν κατέληξε στο τμήμα όπου τελικώς αφέθηκε ελεύθερος. Οργισμένοι από το περιστατικό, οι οπαδοί της Πιατσέντζα περικύκλωσαν το πούλμαν της αποστολής της Νοβάρα, τελικώς όμως βρέθηκε ο τρόπος να αποχωρήσει από το γήπεδο της Πιατσέντζα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ