aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΆρης Θ.: «Ναυάγιο» με Μπρόνσον, πιθανόν να… αφήσει και Σίντνεϊ

Άρης Θ.: «Ναυάγιο» με Μπρόνσον, πιθανόν να… αφήσει και Σίντνεϊ

Καθόλου καλή εξέλιξη δεν είχαν για τον Άρη οι υποθέσεις των Φραντς Μπρόνσον και Σίντνεϊ, αφού οι «κίτρινοι» φαίνεται πως θα πρέπει να στραφούν σε διαφορετικές λύσεις για την ενίσχυσή τους, λίγο πριν εκπνεύσει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος.

Πιο συγκεκριμένα, ο στόπερ 25χρονος θα παραμείνει στη στη Μάλμε με την οποία που εξασφάλισε την παρουσία της στους ομίλους του Champions League. Η σουηδική ομάδα πήρε την απόφαση να απορρίψει κάθε πρόταση που έχει στα χέρια της από ενδιαφερόμενες ομάδες.

Όσον αφορά την περίπτωση του Σίντνεϊ, οι Θεσσαλονικείς δείχνουν να είναι έτοιμοι να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους, αφού όλες αυτέ στις μέρες δεν υπάρχει κάποια πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την Μπέτις, την στιγμή που οι Ισπανοί περιπλέκουν τα πράγματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ