aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΆρης Θ.: «Γκρίνια» στην Ονδούρα για τον παραγκωνισμό του Λούις Παλμα!

Άρης Θ.: «Γκρίνια» στην Ονδούρα για τον παραγκωνισμό του Λούις Παλμα!

Έντονη κριτική δέχεται ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ονδούρας λόγω του τρόπου με τον οποίον διαχειρίζεται τον Λούις Πάλμα του Άρη ο οποίος δεν πήρε λεπτό συμμετοχής στον φιλικό αγώνα με το Ελ Σαλβαδόρ.

«Ο Λούις Πάλμα, ένας ποδοσφαιριστής τόσο σημαντικός σε μια αναγνωρισμένη ευρωπαϊκή ομάδα όπως ο Άρης, όταν φτάνει στο σημείο να φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας… τον αγνοούν», έγραψε η ιστοσελίδα «eloncehn.com», καυτηριάζοντας τις αποφάσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ντιέγκο Βάσκεθ, υποστηρίζοντας ότι ακολουθεί εντελώς διαφορετική τακτική σε σχέση με τους προκατόχους του.

«Ο Πάλμα ήταν διαθέσιμος στα τελευταία δέκα παιχνίδι αλλά με το ζόρι έπαιξε 246 λεπτά, δηλαδή το 27% των συνολικών αγωνιστικών λεπτών. Έπαιξε σε μόλις έξι παιχνίδια ως βασικός. Γιατί αγνοεί τον Πάλμα;», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Λούις Πάλμα δεν έπαιξε δευτερόλεπτο στον φιλικό αγώνα με το Ελ Σαλβαδόρ αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον Καναδά στο πλαίσιο του Nations League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ