aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΆρης Θ.: Επέστρεψαν Πάλμα και Οντουμπάτζο

Άρης Θ.: Επέστρεψαν Πάλμα και Οντουμπάτζο

Το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας του Άρη ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων ουσιαστικά θα αρχίσει από Δευτέρα (28/11) όπου προβλέπεται να έχει επιστρέψει το σύνολο των ποδοσφαιριστών. Ήδη στις προπονήσεις συμμετέχει ο Άντρε Γκρέι, σήμερα (26/11) ενσωματώθηκαν και οι Λούις Πάλμα, Μόουζες Οντουμπάτζο ενώ στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές οι οποίοι πήραν μια εβδομάδα επιπλέον άδεια καθώς δεν είχε χρόνο ξεκούρασης λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές ομάδες.

Εξαίρεση αποτελεί ασφαλώς ο Νικολά Ενκουλού ο οποίος τη Δευτέρα (28/11) θα αγωνιστεί με το Καμερούν απέναντι στη Σερβία για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντάνιελ Μαντσίνι για τον οποίον επικρατεί η αίσθηση ότι δύσκολα θα επανέλθει στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης καθώς παραμένουν τεταμένες οι σχέσεις με την ομάδα και το μέλλον του θα εξαρτηθεί από το αν θα κατατεθεί σοβαρή πρόταση για την παραχώρησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ