aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΆρης Θ.: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Μόζες Οντουμπάγιο

Άρης Θ.: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Μόζες Οντουμπάγιο

Ο Μόζες Οντουμπάγιο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη και δήλωσε ανυπόμονος για να μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας.

Η συμφωνία του Άρη με τον 29χρονο Νιγηριανό (με αγγλικό διαβατήριο) δεξιό μπακ είναι δεδομένη κι εντός της ημέρας προβλέπεται να επικυρωθεί με την υπογραφή του τριετούς συμβολαίου. Θα προηγηθούν οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Ο Οντουμπάγιο έφτασε το πρωί στη Θεσσαλονίκη και σημείωσε μεταξύ άλλων ότι… «είμαι χαρούμενος για τη συμφωνία με τον Άρη και ανυπομονώ να μπω στο πρόγραμμα των προπονήσεων», ενώ αναφέρθηκε και στον Άντρε Γκρέι τον οποίον θα συναντήσει ξανά έπειτα από τη συνύπαρξή τους στην ΚΠΡ. «Γνωρίζω τον Γκρέι, ήμασταν μαζί…», είπε.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε για τα χαρακτηριστικά του αλλά και το σύστημα (3-5-2) που δείχνει ότι επιλέγει ο Χερμάν Μπούργος. «Είναι ένα σύστημα που έπαιζα στα τελευταία δύο χρόνια και φυσικά μπορώ να ανταποκριθώ», είπε και κατέληξε μεταξύ άλλων ότι του ταιριάζει ο ρόλος του δεξιού οπισθοφύλακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ