aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΆρης - ΠΑΟΚ: Για το ευρωπαϊκό εισιτήριο οι γηπεδούχοι, για το… θαύμα οι φιλοξενούμενοι

Άρης – ΠΑΟΚ: Για το ευρωπαϊκό εισιτήριο οι γηπεδούχοι, για το… θαύμα οι φιλοξενούμενοι

Στο πρώτο από τα δύο πολύ μεγάλα αποψινά ντέρμπι που είναι προγραμματισμένα για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League Interwetten, ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (17/4, 19:30)!

Αμφότεροι οι αντίπαλοι θα ψάξουν το τρίποντο στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, στη μάχη που δίνουν για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Από την πρώτη του νίκη στα φετινά πλεί-οφ έρχεται ο Άρης, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα έφυγε με σπουδαίο διπλό από το ΟΑΚΑ, όπου επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ. Έτσι, εκμεταλλεύτηκε το «στραβοπάτημα» του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα, φτάνοντας τους 50 βαθμούς και ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Βρίσκεται στο +2 από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ενώ έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια του.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Χερμάν Μπούργος, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λούκας Σάσα, ο οποίος έχει υποστεί θλάση και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας. Στη θέση του αναμένεται να ξεκινήσει ο Ντουκουρέ.
Όσο για τον ΠΑΟΚ, έρχεται από τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Conference League κόντρα στη Μαρσέιγ και πλέον καλείται να ξεχάσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι και να στρέψει την προσοχή του στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις του. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται 9 βαθμούς πάνω από τον αποψινό του αντίπαλο και 11 πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ ηττήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι του για τη Super League, 2-1 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια και Μιχαηλίδη , ενώ αναμένεται να διαφοροποιήσει τη βασική ενδεκάδα του, συγκριτικά με εκείνη που επέλεξε μεσοβδόμαδα για να αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Σουντγκρεν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Γκάνεα, Ντουκουρέ, Ματίγια, Εντιαγέ, Ιτούρμπε, Μαντσίνι, Καμαρά

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ. Κούρτιτς, Αουγκούστο, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Μίτριτσα, Τσόλακ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ