aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑραούχο και Άμραμπατ σε ρυθμούς… ΠΑΟΚ

Αραούχο και Άμραμπατ σε ρυθμούς… ΠΑΟΚ

Δύο ευχάριστα νέα είχε στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Αργύρης Γιαννίκης.

Ο προπονητής της «Ένωσης» είδε τον Σέρχιο Αραούχο και τον Νορντίν Άμραμπατ, οι οποίοι επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Όλα δείχνουν ότι ο Αργεντινός επιθετικός και ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός θα προλάβουν να είναι έτοιμοι για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πρόκειται για δύο από τα «βαριά» όπλα της ΑΕΚ, με τον Αραούχο να είναι σημαντικό πως επιστρέφει τη στιγμή που ο Καρίμ Ανσαριφάρντ (μαζί με τους Μοχαμάντι και Χατζισαφί) θα βρεθεί στο Ιράν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Σε ό,τι αφορά το αυριανό ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αν οι δύο παίκτες προπονηθούν και σήμερα κανονικά, τότε θα θέσουν υποψηφιότητα για να βρεθούν
τουλάχιστον στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή.

Από εκεί και πέρα, τη θέση του στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου» θα διατηρήσει ο Γέβτιτς, ο οποίος θα έχει έναν ρόλο πιο ελεύθερο πίσω από τον Ανσφαριφάρντ. Φανέλα βασικού διεκδικεί ο Λε Ταλέκ δίπλα στον Σιμάνσκι (με τον Σιμόες να μένει στον πάγκο), ενώ η τετράδα της άμυνας θα παραμείνει ίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ