aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑπρόοπτο με Ζίβκοβιτς και Αουγκούστο στον ΠΑΟΚ, προπονήθηκε ο Ολιβέιρα

Απρόοπτο με Ζίβκοβιτς και Αουγκούστο στον ΠΑΟΚ, προπονήθηκε ο Ολιβέιρα

Δύο νέα προβλήματα στον ΠΑΟΚ ενόψει Λεβαδειακού, ευχάριστα νέα με Ολιβέιρα.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε κλινήρης, ενώ ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Η κατάσταση του Βραζιλιάνου άσου θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο, όταν και θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση (9/10, 16:30) στη Βοιωτία.

Αντιθέτως, ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα ο Νέλσον Ολιβέιρα, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπισε. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης ακολούθησε μέρος της προπόνησης και συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Στο πρόγραμμα της Παρασκευής (07/10) το βάρος έπεσε στο τακτικό κομμάτι. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, χωρίστηκαν σε γκρουπ και έκαναν ασκήσεις με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες, πάνω στην άμυνα και την επίθεση, ενώ στο τελευταίο κομμάτι πραγματοποιήθηκε οικογενειακό δίτερμα.

Το Σάββατο (08/10) η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για Λιβαδειά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ