aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑποθεώθηκε και δάκρυσε ο Μελισσανίδης! (pics)

Αποθεώθηκε και δάκρυσε ο Μελισσανίδης! (pics)

Την αποθέωση γνώρισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης! Λίγο πριν το τέλος του καθιερωμένου αγιασμού, o Μητροπολίτης Γαβριήλ ανέφερε το όνομα του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, ευχαριστώντας τον για την επιστροφή της Ένωσης στα… πάτρια εδάφη για τη δημιουργία της «Αγια-Σοφιάς OPAP Arena».

Όλο το γήπεδο αποθέωσε τον Δημήτρη Μελισσανίδη και η κάμερα πήγε αμέσως πάνω του. Ο «Τίγρης» ήταν εμφανώς συγκινημένος, ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του!

«Αδέρφια της ΑΕΚ. Σήμερα ζούμε ιστορικές στιγμές στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εικόνες που θυμίζουν το λαμπρό παρελθόν για όλους μας. Είναι μεγάλη η συγκίνηση την ώρα αυτή. Εκκλησία και ΑΕΚ είναι ένα πράγμα. Μαζί πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστούμε το πρόσωπο χάρη στο οποίο ζούμε σήμερα αυτό το όνειρο. Τον Δημήτρη Μελισσανίδη», ανέφερε ο Μητροπολίτης Γαβριήλ, προκαλώντας τη συγκίνηση του προέδρου της ΑΕΚ.

ÅÃÊÁÉÍÉÁ ÔÏÕ ÍÅÏÕ ÃÇÐÅÄÏÕ ÔÇÓ ÁÅÊ ÓÔÇ ÍÅÁ ÖÉËÁÄÅËÖÅÉÁ ÏÐÁÐ ÁÑÅÍÁ ÅÃÊÁÉÍÉÁ ÔÏÕ ÍÅÏÕ ÃÇÐÅÄÏÕ ÔÇÓ ÁÅÊ ÓÔÇ ÍÅÁ ÖÉËÁÄÅËÖÅÉÁ ÏÐÁÐ ÁÑÅÍÁ

Melissanidis 203901

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ