aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑπόλλων Σμύρνης: Φέστα, ο αντί-Πετράκης

Απόλλων Σμύρνης: Φέστα, ο αντί-Πετράκης

Τα… κλειδιά του Απόλλωνα Σμύρνης στον Τζανλούκα Φέστα. Ο Ιταλός τεχνικός θα είναι ο νέος προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Ο Γιάννης Πετράκης αποτελεί παρελθόν από το απόγευμα της Τετάρτης μετά την ήττα με 4-1 από τον Ολυμπιακό και όπως είχατε ενημερωθεί από το sport-fm.gr βασικοί υποψήφιοι ήταν ο πρώην προπονητής της ΑΕΛ, αλλά και ο Τραϊανός Δέλλας.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης είχε κάνει εδώ και κάποιες ημέρες τις κινήσεις της ώστε να είναι έτοιμη για τη διάδοχη κατάσταση. Είχε μιλήσει με την πλευρά του 52χρονου τεχνικού πριν την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» και μετά το «διαζύγιο» με τον Γιάννη Πετράκη επήλθε η συμφωνία. Εντός της ημέρας αναμένεται να βρεθεί στη χώρα μας ο Τζανλούκα Φέστα για τα τυπικά.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά, που αναλαμβάνει ελληνική ομάδα ο Φέστα, καθώς ήταν στην ΑΕΛ από τον Σεπτέμβριο του 2018 έως το Μάιο του 2019, ενώ επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2021 στους «βυσσινί» με σκοπό να τους οδηγήσει στην παραμονή. Δίχως το επιθυμητό αποτέλεσμα ουσιαστικά και τον Μάιο του 2021 λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών πριν το φινάλε της περασμένης σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ