aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑπόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ: Να κάνει τη δουλειά της δίπλα από τη γειτονιά της θέλει...

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ: Να κάνει τη δουλειά της δίπλα από τη γειτονιά της θέλει η «Ένωση»

Έτοιμοι να δώσουν την δική τους σημαντική μάχη στη Ριζούπολη για την 9η αγωνιστική της Super League 1 είναι Απόλλων Σμύρνης και ΑΕΚ (6/11, 19:30), σε ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί που όπως μας έχει συνηθίσει αυτό το ζευγάρι, θα έχει ενδιαφέρον.

Από τη μια πλευρά οι γηπεδούχοι δίνουν τη δική τους μάχη για να παραμείνουν στην κατηγορία, ενώ η ψυχολογία τους δεν πρέπει να είναι και στα καλύτερά τους μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την Κηφισιά για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Τζιανλούκα Φέστα θα δει τον Ντομίνγκες να επιστρέφει στις επιλογές του, ωστόσο εκτός έμειναν οι τραυματίες Λιασγάρα και Σλίβκα.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι νίκησαν τον Άρη στο ΟΑΚΑ σε ένα επεισοδιακό ματς που τα… εξωαγωνιστικά τραβάνε ακόμα και πλέον βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και έχουν ψυχολογία στα ύψη. Εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Μήτογλου, οι τραυματίες Γέβτιτς και Θεοχάρης, ενώ επιστρέφει ο Άμραμπατ.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρη, Βερχούλστ, Ντεντάκη, Άλβες, Βιτλή, Τουτουαρίμα, Μπαξεβανίδη, Ντομίνγκες, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλο, Τσιλούλη, Παμλίδη, Βαν Λα Πάρα, Σαλί, Ντάουντα, Ιωαννίδη.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μοχαμαντί, Βράνιες, Ρότα, Μισελέν, Σιμάνσκι, Τζαβέλλας, Σιμόες, Μάνταλος, Λε Ταλέκ, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς, Λιβάι Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσιντώτας, Σβάρνας, Χατζισαφί, Σάκχοφ, Άμραμπατ.

Πιθανές συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Τζανλούκα Φέστα): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Άλβες, Ντομίνγκες, Φατιόν, Κάστρο, Μαρτίνες, Τσιλούλης, Παμλίδης, Ιωαννίδης.

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Στάνκοβιτς – Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι – Σιμόες, Σιμάνσκι –Γκαρσία, Μάνταλος, Τσούμπερ – Αραούχο.

Διαιτητές: Ζοάο Πινέϊρο
Βοηθοί: Τιάγκο Κόστα, Νούνο Έϊρας
4ος Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς
VAR: Ευαγγέλου
AVAR: Ζαμπάλας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ