aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑποκαλύπτει «γαλαζοκίτρινο» ενδιαφέρον για τον Ντιέγκο Αγκίρε

Αποκαλύπτει «γαλαζοκίτρινο» ενδιαφέρον για τον Ντιέγκο Αγκίρε

Στο «στόχαστρο» της ΑΕΛ είναι ο Ισπανός ακραίος επιθετικός, Ντιέγκο Αγκίρε, σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sport24.gr.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που θα μείνει σύντομα ελεύθερος από τη Σαραγόσα είναι στην μετεγγραφική λίστα του ΟΦΗ, όμως επέδειξε ενδιαφέρον και η ομάδα της Λεμεσού.

Διαβάστε επίσης: Υπογράφει ο Αντόνια, εξετάζει προτάσεις ο Ρομάν

Αναλυτικά το δημοσίευμα
«Ο ΟΦΗ έχει αποκτήσει ήδη τους Κώστα Γιαννούλη, Κρίστοφερ Μπράουν και Κρίστοφερ Πέρσον, ωστόσο δεν θα σταματήσει τη μεταγραφική του ενίσχυση.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στο Ηράκλειο είναι του 28χρονου Ισπανού αριστερού εξτρέμ, Ντιέγκο Αγκίρε. Ο Ίβηρας αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Σαραγόσα, στην οποία μετακινήθηκε το καλοκαίρι από τη Ράγιο.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της γενέτειράς του, Τολέδο και το 2014 παραχωρήθηκε στη Βαγιεκάνο. Δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Λεγανές και Οβιέδο. Τον παίκτη, ωστόσο, διεκδικεί και η κυπριακή ΑΕΛ.

Μάλιστα, η ομάδα από τη Λεμεσό έχει και το κίνητρο πιθανής κατάκτησης του πρωταθλήματος στην Κύπρο, καθώς βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ