aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑποφασίζεται η σέντρα του πρωταθλήματος στην Ελλάδα

Αποφασίζεται η σέντρα του πρωταθλήματος στην Ελλάδα

Καθοριστική αναμένεται η σημερινή ημέρα για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League, το επόμενο Σαββατοκύριακο, 11-12 Σεπτεμβρίου. Μετά από τόσες αναβολές φαίνεται πως η διοργανώτρια θα αποφασίσει στην προγραμματισμένη για σήμερα τηλεδιάσκεψή της τη σέντρα του πρωταθλήματος.
Για τις 12.00 έχει προγραμματιστεί η Έκτακτη ΓΣ με θέματα την έγκριση της προκήρυξης και την Τροποποίηση των άρθρων του καταστατικού του συνεταιρισμού που σχετίζονται με την κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων άρθρου 84 του Ν. 2725/1999 κατά τρόπο ώστε από την αγωνιστική περίοδο 2023-24 να καθίσταται υποχρεωτική για το σύνολο των μελών του συνεταιρισμού η κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων άρθρου 84 του Ν. 2725/1999».
Μισή ώρα αργότερα (12.30) το ΔΣ θα συνεδριάσει για την τροποποίηση του προγράμματος και τον ορισμό των αγώνων της πρεμιέρας. Εάν, λόγω χρόνου δεν έχει καταστεί εφικτό να περάσει η προκήρυξη, τότε το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Πέμπτη (02/09).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ