aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΠΟΕΛ: Φιλικό με Πανιώνιο

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, novasports.gr, o AΠΟΕΛ θα αναμετρηθεί φιλικά με τον Πανιώνιο στις 5 Ιουλίου, σ’ ένα παιχνίδι που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με την Ντουντελάνζ.

Αναλυτικά: 

«Αντίστροφα μετράει από εδώ και στο εξής ο Πανιώνιος για τα πρώτα του φιλικά παιχνίδια ενόψει και των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων. Όπως είναι γνωστό, την Κυριακή 2 Ιουλίου θα έχουμε τα πρώτα αποκαλυπτήρια του “νέου Πανιωνίου” ή για την ακρίβεια του Πανιωνίου του Μιχάλη Γρηγορίου.

Σίγουρα, δεν θα είναι αυτό το βασικό τεστ ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού τεστ, αλλά ο Γρηγορίου θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr την Τετάρτη 5 Ιουλίου οι “κυανέρυθροι” θα δώσουν ένα ακόμα φιλικό τεστ.

Επί κυπριακού εδάφους αυτή τη φορά κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, με τους ανθρώπους του Πανιωνίου να ευελπιστούν ότι μέχρι εκείνη την ημερομηνία θα έχουν ολοκληρώσει σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ της ομάδας και θα είναι πανέτοιμοι για το πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ