aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑποχωρεί ο Ουάρντα από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ!

Αποχωρεί ο Ουάρντα από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ!

Ο Αιγύπτιος λίγες ημέρες μετά το επεισόδιο που είχε στην προπόνηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ξαναμπαίνει στο… προσκήνιο της ειδησεογραφίας του ΠΑΟΚ! Κι αυτή την φορά όχι για αγωνιστικούς λόγους.

Ο Ουάρντα αφού πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση το πρωί της Δευτέρας (19/7) εισπράτοντας, μάλιστα, τα μπράβο (!) από τον Ρουμάνο προπονητή για την ανταπόκριση που είχε στις ασκήσεις τακτικής, το μεσημέρι ζήτησε ακρόαση από τον Ρουμάνο προπονητή, αλλά και τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Χρήστο Καρυπίδη.

Εκεί ο Αιγύπτιος τους ζήτησε να αποχωρήσει από την προετοιμασία του «Δικεφάλου» στο Apeldoorn της Ολλανδίας, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους χωρίς να εξηγήσει περισσότερα! Από την πλευρά του ΠΑΟΚ του δόθηκε η άδεια που ζήτησε κι έτσι αναμένεται το βράδυ της Δευτέρας (19/7) να αποχωρήσει από το ξενοδοχείο της αποστολής με προορισμό την Αίγυπτο.

Δεν είχαν περάσει ούτε τρεις μέρες από την στιγμή που ο Λουτσέσκου τον καλωσόρισε πίσω στην ομάδα, βάζοντάς τον να περάσει από το καθιερωμένο «τούνελ» και τον ξεκίνησε στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι απέναντι στη Σαρλερουά.

Είναι προφανές ότι μετά κι από αυτή την εξέλιξη η θητεία του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή στον «Δικέφαλο» μάλλον ολοκληρώνεται άδοξα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ