aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑπό… τριάρα σε τεσσάρα ο ασυγκράτητος ΟΦΗ!

Από… τριάρα σε τεσσάρα ο ασυγκράτητος ΟΦΗ!

Καταιγιστικός για μια ακόμα φορά ο ΟΦΗ, παρέδωσε… μαθήματα ποδοσφαίρου -και- απέναντι τον Πανιώνιο, τον οποίο συνέτριψε σήμερα με 4-1 στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Super League 1, μέσα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»…

Η ομάδα του Ηρακλείου έφτασε έτσι τα 14 τέρματα στο πρωτάθλημα, έχοντας την κορυφαία επίθεση, ενώ παράλληλα έκανε το 3Χ3 στο γήπεδό του, όπου πετυχαίνει το… ένα γκολ μετά το άλλο, για να ανέβει παράλληλα με το σημερινό «τρίποντο» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας!

Ο Σεμέντο ήταν εκείνος που… άνοιξε αλλά και έκλεισε τον χορό των τερμάτων για τον ασταμάτητο ΟΦΗ, σκοράροντας στο 31’ και στο 81’, ενώ μεσολάβησαν τα τέρματα των Νέιρα στο 55ο και Τσιλιανίδη στο 71ο λεπτό.

Οι Νεοσμυρνιώτες από την πλευρά τους προηγήθηκαν μόλις στο 9’, με το τρίτο φετινό γκολ του Αραμπούλι ενώ πέτυχαν ένα ακόμα τέρμα που ακυρώθηκε ωστόσο με τη χρήση VAR, στο 40ο λεπτό για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.

Το ματς:

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΟΦΗ είχε την υπεροχή και τη μπάλα στα πόδια των παικτών του, ενώ με εκφραστή τον Ναμπί έψαξε το γκολ σε πολλές περιπτώσεις μέσα από στατικές φάσεις, με πρώτη φορά μόλις στο 3ο λεπτό.

Ωστόσο, δέχθηκε την… ψυχρολουσία, έξι λεπτά μετά… Όταν ο Πανιώνιος βγήκε στην κόντρα, ο Αραμπούλι βρήκε με «τακουνάκι» τον Μαξίμοβιτς, εκείνος του πάσαρε ξανά με τη μία, ο Αραμπούλι έκανε πάνω από 15 μέτρα με τη μπάλα στα πόδια, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Σωτηρίου, για το 0-1!

Οι «κυανέρυθροι» διατήρησαν τις γραμμές τους κοντά και με καλή συνοχή συνέχισαν να αντέχουν στην πίεση του αντιπάλου τους, ψάχνοντας πάντα για μια γρήγορα και καλά εκτελεσμένη αντεπίθεση…

Οι Κρητικοί δικαιώθηκαν για την επιμονή τους κι έφτασαν στην ισοφάριση λίγο μετά το ημίωρο, με τον Τσιλιανίδη να εκτελεί φάουλ από τα αριστερά, τον Φιγκεϊρέδο να μην μπορεί να σουτάρει από κοντά, αλλά τον Σεμέντο να κάνει την προβολή σε δεύτερο χρόνο και να φέρνει το ματς στα ίσα!

Μετά το 1-1, ο μεν ΟΦΗ πήρε ψυχολογία και προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο γκολ, ο δε Νίκι Παπαβασιλείου επέλεξε να αλλάξει πλευρές στους Τσιλούλης και Παπανικολάου, με τον δεύτερο μάλιστα να τον δικαιώνει…

Καθώς, σε μια παρόμοια φάση με το 0-1, ο Αραμπούλι έφυγε στην ταχύτατα κόντρα, «έσπασε» τη μπάλα στον Μιλογεβιτς, εκείνος βρήκε τον Παπανικολάου που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρίου, στο 40ο λεπτό.

Ωστόσο, ο διαιτητής Σέζος εξέτασε τη φάση στο μόνιτορ και ακύρωσε το γκολ με τη βοήθεια του VAR, για φάουλ του Παπαγεωργίου πάνω στον Σεμέντο στο ξεκίνημα της, οδηγώντας τον σκόρερ και τον Κόρμπο σε έντονες διαμαρτυρίες!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (4-2-3-1): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (77’ Κουτρουμπής), Νέιρα (85’ Στάικος), Σακόρ, Τσιλιανίδης, Ναμπί (82’ Μάνος), Σεμέντο, Φιγκεϊρέδο.

Πανιώνιος (4-2-3-1): Κότνικ, Παπαγεωργίου (79’ Δούμτσιος), Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Μαξίμοβιτς, Κόρμπος (86’ Μασούρας), Παπανικολάου, Μιλόγεβιτς, Τσιλούλης (59’ Καμαρά), Αραμπούλι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ