aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑπό το πρωί στα ιατρικά ο Ιβάνοφ για Παναθηναϊκό

Από το πρωί στα ιατρικά ο Ιβάνοφ για Παναθηναϊκό

Ημέρα εξετάσεων και πιθανώς υπογραφών είναι για τον Ιβάν Ιβάνοφ και τον Παναθηναϊκό η σημερινή.

Ο Βούλγαρος στόπερ υποβάλλεται από το πρωί σε εξονυχιστικά ιατρικά τεστ, μιας και το 2014 είχε υποστεί ρήξη χιαστών και υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις (τη δεύτερη γιατί δεν είχε πάει καλά η αποθεραπεία) επιστρέφοντας στη δράση μόλις τον περασμένο Οκτώβριο. Από το 2016 παίζει στη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ έχοντας το τελευταίο τρίμηνο γεμάτες συμμετοχές, χωρίς να παρουσιάσει πρόβλημα.

Εφόσον η γνωμάτευση των γιατρών είναι θετική, τότε ο Ιβάνοφ θα κληθεί να υπογράψει πιθανότατα διετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία. Ο Αντρέα Στραματσόνι αναμένεται να εισηγηθεί την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ, με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ να είναι στα υπόψη, εφόσον μπορέσει να αποδεσμευτεί από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και να μειώσει το κασέ του που είναι κοντά στις 600.000 ευρώ.

Τυπική διαδικασία μοιάζει η ολοκλήρωση των μεταγραφών του Βίκτορ Ιμπάρμπο και του Μουμπάρακ Γουακάσο, για τους οποίους υπάρχει απόλυτη συμφωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ