Από την επιθυμία να κηδευτεί με τη σημαία του ΠΑΟ μέχρι την αγκαλιά με τον Σπανούλη (vids)

Προτού περάσει ένας χρόνος από την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο Παναθηναϊκός δέχτηκε νέο πλήγμα. Το «Τριφύλλι» έχασε και τον Θανάση, τον άνθρωπο που όλοι φώναζαν με το μικρό του όνομα, τον παράγοντα που έγραψε ιστορία σε μία ομάδα που κυριάρχησε απόλυτα στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Οι «πράσινοι» έχουν βυθιστεί στο πένθος, καθώς ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έφυγε από την ζωή το πρωί της Τρίτης (19/3), σε ηλικία 88 ετών. Μετά από πολύμηνη μάχη, ο ιστορικός παράγοντας άφησε την τελευταία του πνοή και ολοκλήρωσε έτσι μία σπουδαία εποχή για τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο «Τυφώνας», όπως ονομάστηκε λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα του στα γήπεδα, ήταν στο πλευρό του Παύλου και μαζί δημιούργησαν ένα τρομερό δίδυμο παραγόντων, το οποίο εκτόξευσε τον Παναθηναϊκό στα ουράνια. Ο Θανάσης ήταν πάντα εκεί για το «Τριφύλλι» και εκτός της ενασχόλησής του με το τμήμα του μπάσκετ, διετέλεσε πρόεδρος των «πράσινων» ερασιτεχνικών τμημάτων από το 1999 μέχρι το 2009 αλλά και στο βόλεϊ. Ο ιστορικός παράγοντας ήταν πάντα εκεί για την ομάδα που λάτρεψε, βοηθώντας πάντα και παντού.

Ο Θανάσης ήταν εκεί στα μεγάλα τρόπαια και στις μυθικές επιτυχίες και συντέλεσε σημαντικά στην… παντοκρατορία του Παναθηναϊκού, ενώ ήταν πάντα έτοιμος να υπερασπιστεί την ομάδα και να παλέψει γι’αυτήν.

Στα παρακάτω βίντεο, μπορείτε να θυμηθείτε μεγάλες και ιστορικές στιγμές ενός ανθρώπου που κέρδισε τον σεβασμό από όλους τους φιλάθλους. Από την επιθυμία του να κηδευτεί με την σημαία του Παναθηναϊκού, μέχρι την αγκαλιά με τον Βασίλη Σπανούλη και την αφιέρωση του περσινού πρωταθλήματος στον Παύλο, μέχρι τις στιγμές που μιλούσε… έξω από τα δόντια…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ