aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Από ώρα σε ώρα του Εμενίκε!

Εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν εντός της ημέρας στην υπόθεση του Εμάνουελ Εμενίκε στον Ολυμπιακό.

Στην Τουρκία από χθες το βράδυ υπάρχει η έντονη φημολογία ότι η Φενέρμπαχτσε τα βρήκε έναντι 2 εκατ. ευρώ με τους Πειραιώτες για την παραχώρηση του Νιγηριανού επιθετικού, ο οποίος επίσης έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» και ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, από την ΠΑΕ δεν προκύπτει καμία τέτοιου είδους επιβεβαίωση, όμως εκείνο που τονίστηκε ότι προτεραιότητα είναι να αποκτηθεί ένας σέντερ φορ και ένας εξτρέμ, και στη συνέχεια να ενισχυθούν στις υπόλοιπες θέσεις.

Εκείνο που προκύπτει ως πληροφορία, πάντως, είναι ότι η μεταγραφή του Εμενίκε είναι πολύ καλό δρόμο και οι επαφές του Ουσίγιος με τους Τούρκους φαίνεται πως είχαν θετικό αποτέλεσμα και δεν αποκλείεται σύντομα να υπογράψει ο Αφρικανός στον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά τον Οφόε, ο Βέλγος επέστρεψε χθες στη Βαρσοβία και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Λέγκια. Ο παίκτης αναμένεται να έχει επαφή με τον πρόεδρο του πολωνικού συλλόγου και θα του καταθέσει νέα πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους, αλλά αν αρνηθεί το επόμενο βήμα είναι η μεταγραφή του σε άλλη ομάδα.

Για τον Ζιλέ, τώρα, φαίνεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ναντ για να σπάσει το συμβόλαιό του και να συνεργαστεί ξανά με τον Χάσι μετά την Άντερλεχτ στον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ