aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Άπλωσε δίκτυα για Αποστολάκη ο ΑΠΟΕΛ, προσφέρει τα διπλάσια»

«Άπλωσε δίκτυα για Αποστολάκη ο ΑΠΟΕΛ, προσφέρει τα διπλάσια»

Προ ολίγων ημερών, κάναμε αναφορά στον στόπερ του Παναθηναϊκού Κώστα Αποστολάκη, τον οποίον το «τριφύλλι» προσπαθεί να «δέσει» με νέο τριετές συμβόλαιο, αλλά οι προσπάθειες δεν είναι εύκολες, ενώ ο ποδοσφαιριστής μπήκε και στο ραντάρ κυπριακών συλλόγων.

Σύμφωνα με την παρασκηνιακή στήλη του «Sportime.gr», ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα η οποία έβαλε στο στόχαστρό της τον νεαρό άσο των πρασίνων.

Διαβάστε επίσης: Κυπριακή «σφήνα» για παίκτη του Παναθηναϊκού

Αναλυτικά: «Κώστας Αποστολάκης! Η πρόταση του 3ετούς συμβολαίου συνεργασίας από τον Παναθηναϊκό δεν καλύπτει (κυρίως οικονομικά) μπαμπά και παιδί και έχει μείνει στο συρτάρι μέχρι νεοτέρας. Συνάμα, όπως σας έχει αποκαλύψει η στήλη «Παρασκήνια» του Sportime.gr, ομάδα από την Κύπρο και δη ο πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ έχει απλώσει δίχτυα για τον 20χρονο δεξιό μπακ, δελεάζοντάς τον με σχεδόν διπλάσιες απολαβές. Υπάρχει ένα deadline μέχρι τις 10/01. Ίδωμεν…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ