aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑπέσυρε το ενδιαφέρον της για Εντσάμ η ΑΕΚ!

Απέσυρε το ενδιαφέρον της για Εντσάμ η ΑΕΚ!

Από τη βεβαιότητα για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Ολιβιέ Εντσάμ, απόλυτη ανατροπή δεδομένων για την ΑΕΚ, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» ενημέρωσαν πως αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

Όπως προκύπτει τις τελευταίες ώρες, η «Ένωση» ενημέρωσε πως δεν την ενδιαφέρει πλέον ο παίκτης παρά το γεγονός ότι το πλάνο ήταν να αποκτηθεί την 1η Ιουλίου, αφού θα εξασφάλιζε την ελευθερία του στις 30 Ιουνίου από τη Σέλτικ.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουν οι ιθύνοντες της ΑΕΚ, οι «Κέλτες» δεν σκοπεύουν να τρέξουν την υπόθεση για το μέλλον του Γάλλου αμυντικού χαφ, καθώς οι προθέσεις τους δεν έχουν ξεκαθαρίσει. Μάλιστα, δεν είναι καθόλου απίθανο ακόμα και να του ανανεώσουν το συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια έχοντας δικαίωμα να κάνουν χρήση της συγκεκριμένης οψιόν.

Κατόπιν τούτου η ΑΕΚ αποφάσισε από την πλευρά της να δώσει «τέλος» στην υπόθεση, η οποία οδηγείται ολοταχώς σε «ναυάγιο», με την αναζήτηση αμυντικού χαφ να αρχίζει εκ νέου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ